Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/sara-maria.dk/index.php:4) in /home/www/sara-maria.dk/wp-content/themes/river/rslib/rslib.php on line 9

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/sara-maria.dk/index.php:4) in /home/www/sara-maria.dk/wp-content/themes/river/rslib/rslib.php on line 9
Grønkålschips er et sundt alternativ til kartoffelchips

Jeg hedder Sara og nyder at få lov til at skrive på denne blog i ny og næ. Jeg er stolt Mor til to overdrevet lækre unger på henholdsvis 3 og 7 år. Derudover er jeg er meget inspireret af det spirituelle, har engang læst til ergoterapeut og arbejder nu med online markedsføring. Jeg spiller i øvrigt også banko og så er jeg sindssygt god til platte vittigheder. Alt dette forener jeg derfor til meningsfulde indlæg på denne blog.

juli 03 2016
I køkkenet/Snacks/Sundt

Grøntkålschips – sprøde og lækre chips

Efter at have været på fastekur, har indsatsen med at opnå en sundere livsstil virkelig taget kegler. Der skal selvfølgelig stadig være plads til at spise søde og usunde sager – men med måde. Jeg er med andre ord selv begyndt at overholde de regler, som jeg har sat for mine børn, i forhold til at slik, sodavand og søde sager hører til om fredagen til Disney Sjov.

I hverdagen er der stadig plads til at snacke – men så er det de sundere udgaver af snacks, vi hygger os med. Disse lækre og sprøde grønkålschips blev vores snack på denne hyggelige og regnfulde søndag.

Det er super nemt at lave disse grønsagschips. For at komme i mål med dem, skal der bruges følgende ingredienser:

Grønkål
Kokosolie (jeg bruger den smagsneutrale)
God groft salt
Peber

Vask og rens grønkålen grundigt og skær derefter bladene i grove stykker. Vend grønkålen i kokosolien, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Grønkålen bages i ovnen på 170 grader i 10-15 minutter. Hold løbende øje med grønkålen – og sørg for at bladene ikke bliver sorte. Når dine grønkålschips tages ud af ovnen skal de være knasende sprøde.

De var et hit herhjemme – Noah klappede i hænderne af begejstring over chipsene. Derfor er det ikke sidste gang, vi laver denne grønkåls snack. Jeg tænker lidt, de også ville være super lækre som tilbehør til en god flaske rødvin, eller til næste gang vi inviterer venner og familie på tapas.

Du kan måske også lide

    1. Katrine 06:58pm 10 marts - 2017 - Reply

      Har de lavet grønkålchipsne. De var super gode!

    Leave a Comment