Jeg hedder Sara og nyder at få lov til at skrive på denne blog i ny og næ. Jeg er stolt Mor til to overdrevet lækre unger på henholdsvis 2 og 5 år. Derudover er jeg er meget inspireret af det spirituelle, har engang læst til ergoterapeut og arbejder nu med søgemaskineoptimering. Jeg spiller i øvrigt også banko og så er jeg sindssygt god til platte vittigheder. Denne blandede landhandel af interesser og mærkelige påfund, prøver jeg derfor at forene til meningsfulde indlæg på denne blog.

august 14 2016

Snacks,Sundt

Hjemmelavede smoothie-is

Vi har i øjeblikket sommerferie, og om solen er fremme eller ej, så er is og sommer bare altid en fantastisk kombination. Jeg er stor fan af, at man kan få is og lækkerier til at smage fantastisk, selvom der ikke er tilsat hvidt sukker. Derfor har jeg fors…

Læs mere
juli 10 2015

I køkkenet,Måltider,Sundt

Lækre LCHF grøntsagsbrød

Low Carb High Fat, som i daglig udtale kaldes LCHF er super populært i øjeblikket. Det gælder i korte træk om at holde kulhydraterne nede og skrue en anelse op for fedtet. Når vi undgår sukker og stivelsesfri mad, så sker der det, at vi…

Læs mere
juni 03 2015

I køkkenet,Måltider,Sundt

Sunde og lækre proteinpandekager

Jeg har fået lov til at dele denne vildt lækre opskrift på proteinpandekager med alle, som læser min blog. Pandekagerne er super sunde og smækfyldte med protein, hvilket er grunden til, at man holder sig mæt længe efter et måltid. Opskriften er fra…

Læs mere
maj 18 2015

Snacks,Sundt

Sunde (og overdrevet lækre) havregrynskugler

Jeg troede virkelig ikke at det fandtes… Tænk sig, at der findes sunde havregrynskugler, som virkelig smager godt. Jeg har altid haft en rigtig sød tand efter havregrynskugler – men de skal smage godt, og de skal være kalorierne værd. Nu har jeg endelig en…

Læs mere
marts 21 2015

I køkkenet,Snacks,Sundt

Lækre klistrede müslibarer

Den her bliver jeg simpelthen nødt til at dele med alle… Mine nye ynglings müslibarer. Den bedste müslibar i min verden skal være sød, sprød, lækker og lidt klistret – og jeg synes at denne her opskrift lever ret godt op til…

Læs mere