Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/sara-maria.dk/index.php:4) in /home/www/sara-maria.dk/wp-content/themes/river/rslib/rslib.php on line 9

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/sara-maria.dk/index.php:4) in /home/www/sara-maria.dk/wp-content/themes/river/rslib/rslib.php on line 9
Hjemmelavede smoothie-is • Sara-Maria.dk

Jeg hedder Sara og nyder at få lov til at skrive på denne blog i ny og næ. Jeg er stolt Mor til to overdrevet lækre unger på henholdsvis 3 og 7 år. Derudover er jeg er meget inspireret af det spirituelle, har engang læst til ergoterapeut og arbejder nu med online markedsføring. Jeg spiller i øvrigt også banko og så er jeg sindssygt god til platte vittigheder. Alt dette forener jeg derfor til meningsfulde indlæg på denne blog.

august 14 2016
Snacks/Sundt

Hjemmelavede smoothie-is

Vi har i øjeblikket sommerferie, og om solen er fremme eller ej, så er is og sommer bare altid en fantastisk kombination.

Jeg er stor fan af, at man kan få is og lækkerier til at smage fantastisk, selvom der ikke er tilsat hvidt sukker. Derfor har jeg forsøgt mig med mine egne is – i en lidt sundere udgave. En jordbær-smoothie-is.

Denne smoothie-is smager ikke bare fantastisk, den er også vildt nem at lave – der skal bruges følgende til ca. 10 is:

– Isforme

– 1000 gram frosne jordbær
– 2 spsk. citronsaft
– 1,5 dl. vand
– 5 spsk. honning

Blend alle ingredienserne i en blender og hæld massen i isforme. Frys i 1 times tid og sæt derefter pindene i dine smoothie-is. Lad dem fryse 4 timer længere og voila! Hjemmelavede is klar til servering.

De er også rigtig gode med lidt mørk chokolade overtræk. Så smelt gerne noget mørk chokolade og dyp dine is i denne og frys ned igen for at tørre chokoladen.

Leave a Comment