Hjemmelavede romkugler - de bedste
Forfatter: 
Opskriftstype: Kage
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Samlet: 
Portioner: 40
 
Ingredienser
  • 1 kg. kagerester (jeg brugte en drømmekage, brownies og chokolademuffins)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 3-4 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. romessens
  • 1 dl. kakaomælk
  • 2,5 dl. hindbærmarmelade
Fremgangsmåde
  1. Det hele køres i røremaskinen og smages til. Tilsæt evt. yderligere hvis der er noget, du gerne vil have, at dine romkugler skal smage ekstra meget af.
  2. Jeg vejede mine alle mine romkugler af til 50 gram pr. styk – det giver en god mellemstørrelse romkugle.
  3. Romkuglerne rulles i chokoladekrymmel og kokos.
  4. Til sidst sættes de på køl.
Recipe by Sara-Maria at https://www.sara-maria.dk/i-koekkenet/hjemmelavede-romkugler-bedste/