Hvem er bag bloggen?

HVEM ER BAG BLOGGEN?

Jeg hedder Sara og er Mor til to skønne drenge på 3 og 7 år, og gift med Kasper.

Sara-Maria.dk er min livsstilsblog, hvor jeg skriver om de ting, som netop optager mig. Hvis du tager en banko-spiller, som du blander med lidt “katte-love”, smører dette godt ind i online markedsføring og til sidst overhælder hele molevitten med en kæmpe bunke kærlighed. Så har vi rammerne for denne livsstilsblog. Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en (virkelig, VIRKELIG seriøs) forkærlighed for mad og søde sager, derfor tør jeg godt love, at bloggen vil være spækket med spændende opskrifter – både fra det sunde og det søde køkken.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit univers, som både kan dreje sig om at finde inspiration til at opnå indre ro, kreative ting med børnene og måske engang imellem én af de utallige platte vittigheder, som jeg er så stolt af at være indehaver af.

Tusind tak fordi du vil læse med!