Brownie med Oreo

Så blev der endnu engang bagt lidt kage i det lille hjem… Denne gang sammen med min store pusling, som var YDERST TILFREDS med at der skulle kokkereres med Oreo-kager – DEM ville han gerne stå for at skære ud 😉 så det blev naturligvis hans opgave.

Jeg gik i gang med dejen, som indeholdte følgende ingredienser:foto 1

2,5 dl. sukker
2 æg
2,5 dl. mel
1 tsk. bagepulver
1,5 tsk. vaniliesukker
0,5 tsk. salt
4,5 spsk kakaopulver
150 g. smør
0,5 dl. mælk

Smørret smeltes og afkøles. Sukker og æg piskes godt og grundigt, indtil det er lyst og luftigt. Det smeltede smør og de øvrige ingredienser tilsættes og blandes godt sammen. Find en lille kageform – jeg brugte en på 22 x 22 cm – og beklæd den med bagepapir. Halvdelen af dejen hældes op i formen – og YES, den er latterligt tyk… I know, irriterende-at-arbejde-med-tyk. Hvis du kan nikke ja til dette, så har du gjort det fuldstændig rigtigt.
GUTTI! Halvdelen af dejen er nu hældt op i kageformen, og så er det her vi skal have fat i de gode sager.

Hvilket er:

7 Oreos (OBS! En hel pakke, hvis det er en 4 årig knægt, som står for udskæringen)
6 marshmellows

Sønnike havde fint skåret alle Oreos’ne ud i halve og også taget et par smagsprøver undervejs (hehe…én til kagen….én til Noah….én til øøh Noah igen….uuuhm…én til Noah igen… og én til kagen…mums det smager godt, mor). De 6 marshmellows blev ligeledes delt i halve. Oreos og marshmellows fordeles over den halvdel af dejen, som ligger i formen. Derefter hældes (eller smøres…) resten oven på.
Bag kagen på 175 grader i ca. 30 minutter – og så skal I bare se løjer…. En lækker og syndig chokolade-drøm er nu klar til at blive nydt. Den er super lækker til en god vanilje-is og en kop kaffe. I dag spiste vi den til lidt blandet frugtsalat…

Velbekommen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*