Kærlighed og kokos

Hvad har du på hjertet i dag? Jeg havde kokos…. Så derfor ville jeg lave nogle lækre kokostoppe med chokolade – og forhørte mig først hos manden, hvad han syntes: “Det lyder lækkert!” var svaret… Suuuper – ungerne blev lagt kl. 19, og jeg stormede derefter ud i køkkenet… Satte røremaskinen i gang og hældte følgende ingredienser i den:

3 æggehvider

80 gram sukker

Rørte indtil det blev en lækker og tyk æggesnaps. Derefter smeltede jeg:

40 gram smør

og blandede det med:

180 gram kokos

70 gram, havregryn

hvorefter det blev blandet sammen med æggesnapsen i røremaskinen.

Til sidst formede jeg mine hjerte kokos-kager med udstikker-forme og bagte dem i ovnen på 170 grader i ca. 10-12 minutter. Ligesom med alt andet bagværk, er det en god ide at holde øje med det. Når kagerne bliver småbrune, er de færdige. Efter afkøling, kan de enten pyntes eller dyppes i chokolade. Jeg brugte en god mørk chokolade 70%.

Stolt viser jeg mine fine hjerte-kager frem til manden, som hurtigt konstaterer “Jeg troede det var kakaotoppe, du skulle lave – jeg kan ikke lide kokos” Okay, virkelig??!?! Nå, så her sidder jeg alene og hygger mig med min valentines-treat… 🙂 #hvadskerderformanikkekanlidekokos #kærlighedogkokos #sålængehankanlidekærlighed <3

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*