Lækre romkugler

Jeg er en rigtig romkugle-pige 😀 på den gode måde. Jeg elsker romkugler – og de kan købes i mange forskellige afskygninger. Jeg kan bedst lide, når de er bløde og stadig lidt svampede. Så derfor er jeg begyndt at lave dem selv, så de bliver lige som jeg kan lide dem.

Mine romkugler plejer at blive rigtig lækre, når jeg bruger følgende:foto 1

– En mazerintærte
– En hindbærroulade
– 150 gram marcipan
– 200 gram smeltet mørk chokolade- 2 spsk hindbærmarmelade
– 2 tsk. romessens

Chokoladekrymmel og farvet krymmel til pynt

Smuldr kagerne enten i en foodprocessor eller med køkkenmaskine, og bland marcipan, chokolade og marmelade i. Smag til med romessens. Derefter sættes kagemassen i køleskab til den er lidt mere fast. Jeg plejer at veje mine romkugler af til 20 gram og ruller dem i chokolade- og farvet krymmel. Hvis man vil have en mere luksus rumkugle, kan du inden rulle alle kuglerne, sætte dem i fryseren i 20 minutter – dyppe dem i smeltet chokolade og derefter drysse krymmel over.

Bum, så er der romkugler!

Rate this post

Comments are closed.