Skøn Legokage til børn

LEGOKAGE – LÆKKER CHOKOLADEKAGE FORMET SOM LEGOKLODSER

Hvilken kage bager man til børnefødselsdagen, hvor hovedpersonen er stor Lego Dublo-fan? Svaret kunne eventuelt være denne lækre Legokage – en skøn og meget velsmagende chokoladekage formet som fine og ikke mindst farverige Legoklodser. Du kan eventuelt tage junior med i køkkenet, når der skal eksperimenteres med designet til Legokagerne – skal Legokagerne være store eller små Legoklodser?

Denne Legokage var i hvert fald et kæmpe hit her, hvor der både skulle diskuteres farver, smages på glasuren og ikke mindst samarbejdes om hele opsætningen af kage, glasur og chokoladeknapper.

Kort sagt: Masser af farver, chokoladeknapper og overdrevet børnevenlighed er lige præcis hvad denne skønne Legokage rummer.

 

LEGOKAGE - Få opskriften her!
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskriftstype: Kage
Ret: Dessert
Portioner: 20
Ingredienser
  • 450 g. Hvedemel
  • 200 g. Sukker
  • 250 g. Brun farin
  • 1 spsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. Natron
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 100 g. Kakao
  • 200 g. Smeltet smør
  • 300 g. Yoghurt naturel
  • 3 Æg
  • 3 dl. Varm kaffe – brug evt. vand
  • Til pynten: Flormelis, vand, frugtfarve og chokoladeknapper
Fremgangsmåde
  1. De tørre ingredienser blandes sammen i en skål
  2. Smør, yoghurt, æg og kaffe blandes i en anden skål
  3. Rør forsigtigt melblandingen med de våde ingredienser, indtil massen er jævn og klumpfri
  4. Hæld kagen i en stor bradepande (jeg bruger den til ovnen)
  5. Bag kagen i 30 minutter på 175 grader i almindelig ovn
  6. Lad kagen køle af og skær ud i passende størrelser til Legokagerne
  7. Til pynten: Rør flormelis og vand sammen til en tyk glasur. Del glasuren op i forskellige skåle og tilsæt de ønskede farver til glasuren. Pynt kagerne med glasur og chokoladeknapper, så det ligner fine Legokager

 


 

LEGOKAGE – LÆKKER CHOKOLADEKAGE FORMET SOM LEGOKLODSER
4.7 baseret på 3 stemmer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Rate this recipe: