Min ultimative nye gadget….

Indrømmet…. Jeg kan godt være lidt af en nørd… Ikke den der nørdtype, som sidder og spiller ‘World of Warcraft’ eller samler Lego… Heller ikke den der nørd som bruger al min fritid på at pusle med minecraft – tænk at jeg i det hele taget kender det begreb… Jeg er heller ikke typen som sidder 5 timer hver nat med beskyttelsesbriller og går amok med kemiforsøg nede i kælderen (fan’me nej, fik 03 i folkeskolen!) #nitten.

Næææ… Den måde jeg er nørd på, det er med gadgets – men ikke bare almindelig gadgets, det skal være ting, som gør at jeg kan springe over hvor gærdet er lavest… I LOOOVE IT!!! Jeg er også meget kontrolfreak, når det kommer til hvad jeg indtager af mad og vand… På en eller anden OCD-lignende måde, så har jeg det rigtig godt med at vide, at jeg har indtaget nok vand, at jeg ikke har drukket for meget kaffe og har styr på hvor meget flydende sukker, som kommer ned i løbet af ugen… Samtidig er jeg som person også meget visuel, så jeg vil sgu se mit væskeindtag ‘sort på hvidt’, i tal og på grafer. I øjeblikket taster jeg ind i en app, hver gang jeg har drukket vand, så jeg selv er opmærksom på om jeg drikker nok vand. Men når man glemmer at drikke vand, så glemmer man også at taste vandforbruget ind i en app… #ammehjerne

Derfor bankede mit gadget-hjerte dobbelt så hurtigt, da min kæreste fortalte mig, at han havde købt en kop til mig. En kop, som husker alt hvad du drikker. Den kan genkende alle slags flydende væske og fortælle dig dit kalorieindtag og hvor hydreret du er i forhold til hvad du har indtaget af flydende sager. Den genkender alt, om det er vand, sodavand, yoghurt, smoothies, alkohol, kaffe, the – selvfølgelig er det termo, så du ikke brænder dig. Den kan også genkende det mærke du drikker og der er låg på koppen, så du kan ligge den i tasken. Samtidig connecter den med din smartphone, så den overfører også alle dine data til en app, som så har regnskab over dine flydende kalorier.

Jeg synes den er ret sej – og jeg glæder mig helt vildt til at modtage den, og til at drikke uanede mængder af vand (og til rent faktisk at komme op på mine 2,5 liter vand om dagen – det står lidt sløjt til pt). Så i mens jeg sidder og hepper på, at forsendelsen går mega hurtigt, ville jeg da lige give tippet videre, hvis der sidder andre med samme gadget-behov.

Hvis der er nogle som vil vide mere om den, så hedder den Vessyl – og du kan se en film om vidunderet her nedenunder, samt læse mere om den og bestille den på deres hjemmeside: myVessyl.com.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*