Mission 3 liter vand om dagen – 2. uge

Det er nu 2 uger siden at jeg påbegyndte, at drikke 3 liter vand dagligt i min “mission 3 liter vand om dagen” – og nu føler jeg endelig at det sådan rigtig kører på skinner. Til trods for, at jeg fryser hele tiden pga. alt det kolde vand, så kan jeg virkelig mærke, at jeg har brug for det. Jeg er virkelig rigtig godt tilpas med, at komme igennem mine 3 liter vand om dagen. Der er sågar også plads til et par kopper kaffe og lidt urtete engang imellem, så jeg er i den grad kommet videre efter “druknestadiet” som jeg beskrev i sidste uge.

Jeg synes også at der er sket meget siden sidste uge. Jeg har fået overdimensioneret meget energi – i tirsdags tog jeg mig selv i at hoppe fra køkkenet og ind i stuen, simpelthen fordi jeg havde lyst (??!?!?!). Så generelt føler jeg mig mere sund, og mere overskudsagtigt. Jeg har også bemærket, at jeg går og griner af mig selv og er endda begyndt at rette ryggen, når jeg går og når jeg sidder – sådan helt automatisk, i stedet for at lave den klassiske ‘falde sammen over skuldrene’-ryg. Jeg tror ikke det er vandet, som på magisk vis får mig til at rette ryggen. Men jeg tror på, at den øgede sundhed som jeg kan mærke, er med til at skabe mere overskud, så jeg automatisk retter mig op og tænker mere positivt. I øvrigt er der også en sidste ting, om det har noget med vandet at gøre eller ej, det ved jeg ikke, men mine vittigheder er også blevet så meget bedre…vi griner mere!

Det her vand er ikke kun sundt for kroppen og huden osv. – jeg har altså også fået øget min livskvalitet. Og jeg er vild med det!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*