Mission 3 liter vand om dagen – 3. uge

Så kom jeg igennem den 3. uge af min “mission 3 liter vand om dagen” og jeg er meget positiv omkring alt det vand. Det er blevet endnu mere en vane nu, end det var i sidste uge og jeg tænker egentlig ikke så meget over, at NU skal jeg huske at drikke vand – det sker mere og mere automatisk. Det eneste som kan gøre det svært, at nå de 3 liter kan være, når der er arrangementer om aftenen eller i weekenden. Når man sidder og hygger med lækker mad og dessert, så bliver man ikke på samme måde gjort opmærksom på, at man er tørstig. Så overtager hyggen ligesom alt. Men så har jeg til gengæld tvunget lidt mere vand ned før og efter arrangementerne. Så det er hver dag lykkes, at komme op på de 3 liter vand.

En ting som jeg virkelig havde håbet på ville ske under dette forsøg – og som endelig begynder at indfinde sig nu, er at min sukkertrang så småt begynder at forsvinde. Jeg tænker ikke over de søde sager i hverdagene, men kæmper stadig lidt i weekenderne – men så bliver de gode søde sager taget i brug… Jeg vil sige det sådan, at mine sunde havregrynskugler har været fuldstændig uundværlige!!! Og jo, selvfølgelig har jeg undet mig selv lidt fredags-slik og kage til pinsefrokosten….min veninde havde også lavet de fineste cupcakes, de skulle også smages (2 gange endda). Så jeg har vel gjort mit til, at jeg skulle udfordres på det med sukkerafhængigheden. Men ELLERS, så har jeg været ret god 😉

Jeg er stadig vildt glad for at have startet på dette her, og når jeg om en uge har rundet min 4. og sidste uge, så fortsætter jeg kun derfra… Jeg er bare så meget mere veltilpas, når jeg er hydreret dagen lang – og den før-omtalte hovedpine og de overdrevne tørre læber, har jeg slet ikke set mere til. Så hvis der sidder flere som måske også kun lige når at drikke en enkelt liter vand om dagen, men alligevel tænker “aaaarh – 3 liter kommer jeg aldrig igennem”, så har jeg kun 6 ord at sige til dette: “Gør det! Gør det! Gør det!” Jeg kan virkelig anbefale det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*