Når hovedpinen når sit limit

Status på min nulstillingskur er, at min hovedpine har ramt sit højeste punkt ever! I morges da jeg vågnede, havde jeg følelsen af, at mit hoved var blevet kørt over af et større transportmiddel hele natten.

Influenza-symptomerne er heldigvis væk, og energien er på vej tilbage. Men ynkeligheden og hovedpinen er kras. Det må virkelig være et tegn på, at jeg har haft brug for en juicekur.

Til gengæld har min hjerne indstillet sig på, at jeg ikke får frugt og grøntsager før i morgen – og det har jeg det overraskende fint med. Kriserne omkring mad, sukker og Pepsi Max har ikke rigtig været tilstede siden i går morges, da jeg vågende kl. 5. Jeg har i øvrigt erfaret, at appelsinjuice er meget bedre når den er friskpresset og bliver drukket af et hvidvinsglas….det gør altså bare et eller andet, at det ser lækkert ud. Så helt slemt er det heller ikke…hele tiden 😉

Følelsen af at jeg godt kan vente med at spise mad, er vel den jeg skal blive ved med at have, når det kommer til de daglige behov for at snacke tomme kalorier. Jeg behøver jo ikke nødvendigvis at spise en romkugle, bare fordi jeg kører forbi en bager, også selvom min krop og samtlige sanser ikke mener, at jeg kan overleve uden at spise dén romkugle. Det er helt okay, at have noget at glæde sig til. Det gør måske, man nyder de usunde sager lidt ekstra, når de endelig er tilgængelige.

Når jeg kan fokusere på andet end min hovedpine, så kredser min hjerne stadig omkring mad – og jeg har også flere gange savlet over frokostmenuen på arbejdet. Kan fortælle at det er virkelig dumt at tjekke madplanen ud flere gange om ugen, når man ikke må spise det. I dag var der blandt andet tunsalat og Chocolate Chip Cookies på menuen… Men så drikker jeg bare et glas grøntsagsjuice, så mister man lyn-hurtigt appetitten igen…heh! Tænker umiddelbart at jeg ikke kommer til at drikke juice ALDRIG NOGENSINDE igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*