Vi udvikler vores egen fondant-zebra

Normalt arbejder jeg ikke med fondant – jeg kan ikke love, hvad fremtiden bringer, men lige i øjeblikket tiltaler fondant mig ikke. Dels fordi det er noget man står og modulere med fingrene, hvilket skriger til min ODC-lignende symptomer på renlighed. Og derudover, så synes jeg bare ikke at det smager særlig lækkert… Bevares, jeg ELSKER søde sager IMG_2866– men fondant, det smager falsk-sødt. Men er der noget fondant kan, så er det at se såååå fint ud på kager, hvad enten kagen er overtrukket eller det er lavet en masse fint finurligt kreativitet. Det kan jo se fuldstændigt fantastisk ud, når en rigtig garvet fondant-mester har lavet en rigtig tema-kage.

Er der noget fondant også kan, så er det at få børnene med i køkkenet. Min dejlige Noah havde sidste år ønsket sig en zebra-kage til hans 3 års fødselsdag. Så derfor måtte vi jo øve os i, at stykke noget zebra-lignene figur sammen. Noah var rigtig sød til at hjælpe og lavede også sin helt egen udgave af en zebra. Mor er stolt – den er bare så fin. Og i øvrigt var det kvalitetstid ud over alle grænser <3

Vi udvikler vores egen fondant-zebra
Vurder indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*