Grønkålschips – sprøde og lækre chips

Grønkålschips er den nye lækre snack, hvis du gerne vil væk fra at snacke søde og usunde sager i hverdagen. Jeg lover, at de smager laaangt mere tiltalende end de lige umiddelbart lyder til at være.

Efter at have været på fastekur, har indsatsen med at opnå en sundere livsstil virkelig taget kegler. Der skal selvfølgelig stadig være plads til at spise søde og usunde sager – men med måde. Jeg er med andre ord selv begyndt at overholde de regler, som jeg har sat for mine børn, i forhold til at slik, sodavand og søde sager hører til om fredagen til Disney Sjov.

Derfor satte jeg gang i disse lækre og sprøde grønkålschips – uuuhm….super lækre – så lækre, at jeg lige ville dele succesen på bloggen. Udover at grønsagchips’ene er nogle sprøde sager, så er de tilmed super nemme at tilberede. Win win når man bliver snack-sulten lige omkring 15-tiden i hverdagene 😉

Grønkålschips - sprøde og lækre chips
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskriftstype: Snack
Portioner: 8
Ingredienser
  • Grønkål
  • Kokosolie (jeg bruger den smagsneutrale)
  • God groft salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Vask og rens grønkålen grundigt og skær derefter bladene i grove stykker.
  2. Vend grønkålen i kokosolien, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Grønkålen bages i ovnen på 170 grader i 10-15 minutter.
  4. OBS! Hold løbende øje med grønkålchips'ene og sørg for at bladene ikke bliver sorte. Når dine grønkålchips tages ud af ovnen skal de være knasende sprøde.

De var et hit herhjemme – Noah klappede i hænderne af begejstring over chipsene. Derfor er det ikke sidste gang, vi laver disse grønkålschips. Jeg tænker lidt, de også ville være super lækre som tilbehør til en god flaske rødvin, eller til næste gang vi inviterer venner og familie på tapas.

Grønkålschips – sprøde og lækre chips
5 baseret på 1 stemmer

One Comment

  1. Har de lavet grønkålchipsne. De var super gode!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Rate this recipe: